Mooie woonboerderij voor 8 personen in Schoorl. Villa Sunny view ligt op een mooie locatie en heeft fraai uitzicht over de duinen van Schoorl. Vanuit Sunny view fietst u in enkele minuten naar het centrum van Schoorl en in 15 minuten naar het centrum van het gezellige Bergen.

Mooie woonboerderij voor 6 personen in Schoorl

Een vakantie in Schoorl betekent een vakantie vol mogelijkheden voor u en uw gezin. Zo kunt u genieten van de natuur of vele bezienswaardigheden. Houdt uw gezin van actief bezig zijn of juist lekker tot rust komen? in Schoorl liggen beide opties voor het oprapen. Als u wat actiever bezig wilt zijn kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te wandelen of een van de lange routes door o.a. de Schoorlse duinen te fietsen waarin u als bonus kunt genieten van de wonderschone natuur. Maar wanneer u een bezoek aan Schoorl brengt zeker niet moet vergeten te doen is het bezoeken van het gezellige centrum met tal van winkels en restaurants. Doordat elk seizoen zijn eigen sfeer heeft, zal u zich nooit vervelen als u Schoorl bezoekt. 

Fraai uitzicht over de duinen van Schoorl

Villa Sunny view ligt op een mooie locatie en heeft fraai uitzicht over de duinen van Schoorl. Vanuit Sunny view fietst u in enkele minuten naar het centrum van Schoorl en in 15 minuten naar het centrum van het gezellige Bergen. Hier vindt u de vele terrassen, restaurants en boutiquen. Het strand van Schoorl ligt op 5 km afstand en is ongeveer 20 minuten fietsen.

De mooie boerderij heeft 4 ruime slaapkamers met ieder een heerlijk 2-persoonsbed van 180 x 210 cm. Een van de slaapkamers heeft een badkamer ensuite met bad, douche, toilet en dubbele wastafel. De tweede badkamer heeft ook een bad, douche, toilet en dubbele wastafel. De grote woonkamer heeft een tv-zithoek met open haard, een piano, een eethoek en een prachtige open keuken. Vanuit de keuken loopt u de heerlijke grote tuin in. Hier is een terras, loungehoek en schommels voor de kinderen.

Villa Sunny view is dus een heerlijk huis op een mooie locatie voor een prachtige vakantie!