Loading...

Uw huis verhuren via Goudkust?

BENT U DE TROTSE EIGENAAR VAN EEN LUXE VILLA, LEUKE VAKANTIEWONING OF GROEPSACCOMMODATIE? STREEFT U NAAR EEN HOGERE BEZETTINGSGRAAD OF WILT U AF VAN HET SCHOONMAAKWERK, DE RESERVERINGSHANDELINGEN EN DE ONTVANGST VAN UW GASTEN? DAN BENT U BIJ GOUDKUST VAKANTIEWONINGEN AAN HET JUISTE ADRES! WIJ NEMEN DIT U GRAAG UIT HANDEN.

Kennismaking

Als u aangeeft dat u uw huis door Goudkust wilt laten verhuren, maken wij graag een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek en bezichtiging. Alles draait om uw wensen, uw huis en uw gasten. Vertel ons waar u hulp bij nodig heeft en wij regelen het. Van schoonmaak tot gastontvangst en van administratie tot promotie en marketing..

Korte lijnen

Wij wonen in het heerlijke Bergen en kennen de regio goed. Wij weten wat er speelt en houden van direct en persoonlijk contact. Vanuit ons kantoor wordt alles aangestuurd en geregeld. De ontvangst van uw gasten wordt door ons persoonlijk of door één van onze gastvrouwen of –heren uit de regio verzorgd.

Transparantie

Via een eigen omgeving in ons boekingsprogramma heeft u inzicht in uw bezettingsgraad, de facturen en eindfacturen. Wij zorgen ervoor dat uw accommodatie op meerdere reiswebsites als Booking.com, Airbnb, Traumferienwohunung wordt geplaatst.

Uw vakantie

Indien u uw huis verhuurt tijdens uw eigen vakantie, zit u er niet op te wachten om na uw eigen vakantie direct weer uw eigen huis op orde te brengen, uw bedden op te maken en het gebruikte beddengoed van de gasten te wassen. Wij zorgen ervoor dat u bij terugkomst, daadwerkelijk weer in uw eigen huis terugkeert.

Neem contact op

Voor meer informatie of een afspraak kunt u contact met ons opnemen op telefoonnummer: +31(0)72-2029331 of een e-mail aan: info@goud-kust.nl

    * verplichte velden