Loading...

GOUDKUST BIEDT VAKANTIEWONINGEN AAN ZEE

Goudkust is expert op het gebied van luxe vrijstaande vakantiewoningen langs de Nederlandse kust. Wilt u graag met uw hele gezin een weekendje weg? In een luxe vakantiewoning aan de Noord-Hollandse kust hebt u gegarandeerd een geweldige vakantietijd. Zo kunt u lekker relaxen op het strand, uitwaaien én genieten van zon en zee. Het strand is bovendien een prachtige plek voor romantische wandelingen. In een vrijstaande vakantiewoning aan zee komt u volledig tot rust.

Onze vakantiehuizen

Waarom een vakantiehuis aan de kust bij Goudkust huren?

Goudkust heeft een groot aanbod aan volledig ingerichte vakantiehuizen langs de kust. De pret begint dus direct bij aankomst. Onze luxe, vrijstaande vakantiewoningen zijn ideaal voor families met of zonder kinderen. Uiteraard zijn er ook huizen beschikbaar waarin u uw huisdieren mag meenemen. Uw trouwe viervoeters gaan dus gezellig mee op vakantie! Bij aankomst krijgt u bovendien een rondleiding door het hele huis met uitleg. In een vrijstaande vakantiewoning van Goudkust aan de Nederlandse kust bent u gegarandeerd van een rustgevende en onvergetelijke vakantie.

Ieder jaargetij aan zee

Vakantiewoningen aan zee zorgen voor een heerlijk ontspannen sfeer, waardoor het perfect is om er zowel in de zomer als herfst naar toe te gaan. In de zomer zijn er meestal veel leuke familievriendelijke activiteiten, zoals fietstochten en wandelingen door de duinen en het bezoeken van bezienswaardigheden. U maakt op deze manier ook kennis met de Nederlandse kunst en cultuur. Breng ook bezoekjes aan omliggende dorpen, zoals Alkmaar, Bergen, Schoorl en Egmond aan Zee.

Vakantie in een huis aan zee

Een huisje aan zee garandeert u en uw familie een heerlijke tijd! Het is een bijzondere ervaring. Uw verblijf is comfortabeler dan in een hotel, want Goudkust biedt vakantiehuizen aan zee aan met alle faciliteiten die u thuis gewend bent. U geniet van alle rust en privacy in de nabijheid van het strand. Zonsopkomst en -ondergang bekijken doet u vanuit het huis of vanaf het strand.