Loading...

FIJNE VAKANTIE IN EGMOND AAN ZEE BIJ HET STRAND

Vakantie aan zee of bij het strand

Bent u ook zo’n enorme natuurliefhebber? En wilt u met het gezin naar een leuke bestemming waar u volop kunt genieten van de natuur? Egmond aan Zee is dan zeker een aanrader. Wanneer u deze bestemming aan de Noord-Hollandse kust bezoekt heeft u de mogelijkheid om een prachtig appartement nabij het strand te huren. Hoe zou u het vinden om elke ochtend te starten met een strandwandeling? Bij Goudkust heeft u in ieder geval genoeg keus als het gaat om een vakantiewoning bij het strand te kiezen.

Onze accommodaties in Egmond

Appartement huren in Egmond aan Zee

Waarom een appartement te Egmond aan Zee huren bij Goudkust? Heel simpel! Bij Goudkust begint uw vakantie direct bij aankomst.  Uw vakantieverblijf betrekt u zonder dat u de bedden nog moet opmaken of eerst het huis dient schoon te maken. U wordt persoonlijk ontvangen en krijgt een rondleiding door het huis én een uitleg om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Actieve vakantie in Egmond aan Zee

Bent u meer iemand van de actieve vakanties? Nou dan zit u goed in Egmond aan Zee. In het uitgestrekte duingebied valt er veel te zien en te ontdekken. Trek er eens op uit voor een strand-duinwandeling. U zult versteld van wat u allemaal tegenkomt tijdens zo’n wandeling; van prachtige vogels tot schattige konijnen en mooie planten. Vergeet uw camera niet mee te nemen om al dit moois vast te leggen. Tijdens alle seizoenen is Egmond aan Zee leuk en aantrekkelijk om te bezoeken. Het gaat er uiteindelijk om waar uw voorkeur naar uitgaat. Zien we u gauw in een van onze appartementen te Egmond aan Zee?