Loading...

HEERLIJK OP VAKANTIE IN ALKMAAR

Overnachten in een luxe appartement in Alkmaar

Soms hebben uw hart en ziel gewoon een pauze nodig. Een vakantie in het prachtige Alkmaar kan de perfecte manier zijn om te resetten en te ontspannen! De luxe appartementen aangeboden door Goudkust zijn de ideale accommodaties tijdens het overnachten in Alkmaar. In tegenstelling tot hotels in Alkmaar hebben de appartementen alle voorzieningen, dus reserveer vandaag nog en geniet van een ontspannen en luxueus verblijf. Deze prachtige stad vol historische bezienswaardigheden biedt een breed scala aan activiteiten om van te genieten. U kunt er dus op vertrouwen dat uw verblijf in Alkmaar een succes zal worden.

Onze accommodaties in Alkmaar

Een wandeling door de geschiedenis

Degenen die historische monumenten en musea waarderen zullen zeker versteld staan ​​van de historische bezienswaardigheden die Alkmaar te bieden heeft. Op slechts een korte fiets- of loopafstand vindt u de talloze monumenten en historische gebouwen zoals het 17e-eeuwse Waaggebouw, Stadhuis in de Langestraat en de Grote Sint Laurenskerk. Elke hoek die u omslaat onthult nieuwe verrassingen zoals een gracht of een hofje uit de 15e eeuw; het is net alsof u in een tijdmachine de vorige eeuw instapt.

Bezoek de kaasmarkt tijdens het kaasmarktseizoen

Alkmaar heeft zich vastgehouden aan de eeuwenoude traditie van kaasverkoop. Van april tot september kunt u op elke vrijdag getuige zijn van de kaasmarkt op het waagplein. Deze traditie bestaat al sinds 1365 en is de populairste attractie van Alkmaar geworden. Voor kaasliefhebbers is dit een ware sensatie en een kans om verschillende kazen naar hartenlust te kopen. En zelfs als u niet zo dol bent op kaas, kan de kaasmarkt nog steeds leuk zijn om te bezoeken vanwege de traditionele kaasdragers en kleurrijke omgeving.

Goed winkelen en lekker eten

Dankzij de goed gesitueerde locatie van uw luxe appartement in Alkmaar kunt u op loopafstand genieten van winkels, cafés en terrassen. Behalve de historische gebouwen biedt Alkmaar ook een grote verscheidenheid aan winkels om aan al uw winkelwensen te voldoen. Het centrum heeft bijna 100 winkels, dus vergeet niet uw wandelschoenen aan te trekken. Na een lange dag winkelen kunt u genieten van een koud drankje of een kopje koffie bij een van de vele cafés of terrassen. Kortom, Goudkust biedt de perfecte accommodatie in een stad die veel te bieden heeft.

Huur een luxe appartement in Alkmaar

Aarzel dus niet en bekijk op de website van Goudkust welke luxe appartementen er allemaal in Alkmaar beschikbaar zijn. De appartementen zijn bovendien voorzien van alle faciliteiten die u thuis gewend bent, zoals een gemeubileerde woonkamer, slaapkamers met comfortabele bedden en eigen badkamer.