Loading...

Over Goudkust Vakantiewoningen

IEDEREEN HEEFT WEL EEN REDEN OM OP VAKANTIE TE GAAN. GOUDKUST VAKANTIEWONINGEN HECHT DAN OOK VEEL WAARDE AAN UW VAKANTIEBELEVING. WIJ VINDEN DAT U DAAR ZORGELOOS VAN MOET GENIETEN EN DAT DIT VANAF HET EERSTE MOMENT MOET GEBEUREN.

Noord-Hollandse kust

Goudkust verhuurt luxe vakantievilla’s en heerlijke vakantiewoningen aan of in de nabijheid van de mooie Noord-Hollandse kust. Ons aanbod en service is zeer sterk in de regio Bergen, Bergen aan Zee, Schoorl, Egmond aan Zee, Heiloo en Alkmaar.
Loading...

Vakantieaccommodaties

In ons aanbod vindt u een diversiteit aan vakantieaccommodaties. Deze accommodaties zijn veelal particuliere (vakantie)woningen waardoor elk huis uniek is en zijn eigen charme heeft. Voor ieder is er wat wils. Gaat u voor een luxe vakantie villa aan zee of zoekt u een vrijstaande vakantiewoning waar uw met meerdere gezinnen vakantie kunt vieren? Ook als uw partner een week of weekend weg wilt genieten in een vakantieappartement, kunnen wij u prima van dienst zijn. In menig vakantieaccommodatie is uw huisdier daarnaast welkom.

Mocht u een accommodatie zien, maar is de periode niet beschikbaar? Wij vragen graag een optie aan bij de huiseigenaar.

De gezichten achter Goudkust Vakantiewoningen

Wij, Debby en Frits, zijn de eigenaren van Goudkust. Onze focus ligt bij het bemiddelen in de verhuur van vakantiehuizen aan de Noord-Hollandse kust. Ons is er veel aan gelegen om u een heerlijke vakantie te laten genieten in de mooie omgeving en vakantieaccommodaties.

Frits over Debby: met de achtergrond van Debby als Facilitair Manager en ruime werkervaring in het Vastgoed als Mutatie Opzichter in de particuliere verhuur, heeft zij ruime ervaring op gedaan in het verhuren en het tot in de detail onderhouden van grote en kleine woon-objecten.

Debby over Frits: hij vliegt bij de KLM en heeft door zijn jarenlang ervaring de begrippen gastvrijheid, beleving, reizen en vakantie in zijn vingers. Wij versterken elkaar, wat leidt tot nauwe contacten met de huiseigenaren. Hierdoor weten wij precies wat er ter plaatse speelt en kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Wij staan u zonder problemen te woord in het Duits, Engels en natuurlijk Nederlands.

Loading...

Wij bieden u graag een heerlijk en onvergetelijk verblijf

Uw vakantie begint direct bij aankomst. U kunt uw vakantieverblijf betrekken zonder dat u de bedden nog moet opmaken of eerst het huis dient schoon te maken. U wordt persoonlijk ontvangen en krijgt een rondleiding door het huis én een uitleg om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Vele van onze accommodaties zijn voorzien van vele facetten die vakantie vieren aangenaam maken zoals 100% privacy, ruime woon- en slaapkamers en nog veel meer! Extraatjes kunnen een luxe sauna, zwembaden of open haard zijn voor het ultieme vakantiegevoel. Sowieso biedt de regio met de ligging nabij strand, kust, bos en duinen u zeer veel. Het is een mooie regio met veel activiteiten. Perfect om uw hond(en) mee op vakantie te nemen. U zult zich geen moment vervelen!