Villa Goudkust ligt op twee minuten lopen van het centrum van Bergen. Het centrum met de vele boetiekjes, restaurants en terrassen. De mooi ingerichte villa heeft 4 slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee etages.

Fantastische villa voor 7 personen naast het centrum van Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis bij zee

De mooi ingerichte villa heeft 4 slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee etages. De master bedroom heeft een badkamer ensuite. De woonkamer heeft een gezellige zithoek met gote TV, een ruime eettafel, een open haard en een luxe keuken. Vanuit de keuken loopt u het terras op, waar het tot laat heerlijk vertoeven is. De jacuzzi ligt overdekt op het terras en is optioneel erbij te boeken. Wij zorgen ervoor dat deze bij uw aankomst netjes gereinigd is en schoon water heeft. Deze jacuzzi heeft 4 zitplaatsen en 2 ligplaatsen.

Op hetzelfde perceel ligt een geheel afgeschermd zomerhuis. Dit zomerhuis met eigen opgang wordt al jaren bewoond door nette mensen die uw privacy zullen respecteren. Parkeren kan u bij Villa Goudkust op eigen terrein. Vanaf Villa Goudkust is het ongeveer 20 minuten door de duinen fietsen naar het strand van het populaire Bergen aan Zee. Het bos en de ingang naar de duinen ligt op 5 minuten fietsen.

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek vlak bij de Noord-Hollandse kust!