Een week luxe verblijven in de stad en een week in een mooi huis aan de Noord-Hollandse Kust? Bij Goudkust Vakantiewoningen kan het deze zomer.

Luxe vakantievilla voor 5 personen in het centrum van Alkmaar

Een vakantie in het prachtige Alkmaar kan de perfecte manier zijn om te resetten en te ontspannen!  Deze prachtige stad vol historische bezienswaardigheden biedt een breed scala aan activiteiten om van te genieten. U kunt er dus op vertrouwen dat uw verblijf in Alkmaar een succes zal worden. Degenen die historische monumenten en musea waarderen zullen zeker versteld staan van de historische bezienswaardigheden die Alkmaar te bieden heeft.  Van april tot september kunt u op elke vrijdag getuige zijn van de kaasmarkt op het Waagplein.  Behalve de historische gebouwen biedt Alkmaar ook een grote verscheidenheid aan winkels om aan al uw winkelwensen te voldoen.   

Met recht een vakantiehuis vlak bij de zee

Oase van rust
Wanneer u Stadsvilla Koningshof binnenloopt voelt u een oase aan rust. U zal geen moment het gevoel hebben dat u midden in de stad Alkmaar verblijft. Deze luxe villa heeft een prachtige binnentuin waar u heerlijk kan eten, drinken, loungen en barbecueën.

Ruime luxe villa
De zeer ruime living heeft een fijne hangbank met flatscreen tv, een luxe keuken en een prachtige eettafel met open haard. Verder is er nog mooie leesruimte en een kantoorgedeellte waar u eventueel kan werken. Boven zijn er 4 slaapkamers. Twee 2-persoons slaapkamers met ieder een 2-persoons boxspring 180x200cm en twee kinderkamers met ieder een 1-persoonsbed 90x200cm.

Hartje centrum
Het bekende Waagplein met al zijn terrassen, cafées en restaurants ligt op nog geen 100 meter!

Deze Stadsvilla is een geweldige plek om uw vakantie te vieren en te huur eind juli, begin augustus.

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek in Noord-Holland!