Goudkust 1 ‘Gwendolynn’ ligt in een klein straatje in het centrum van het gezellige Bergen. Vanaf dit leuke huis loopt u binnen 1 minuut het gezellige centrum in en kan u genieten van alle gezellige terrassen, restaurants en winkels die Bergen te bieden heeft. Het strand is 15 minuten fietsen.

Gezellig huis voor 5 personen vlakbij het centrum van Bergen

Bergen aan Zee is een unieke badplaats aan de Noord-Hollandse kust. Maar de kust is absoluut niet alles wat dit dorp te bieden heeft. Ook voor winkels en musea bent u op het juiste adres. En voor de kinderen is er een natuurdierenparkje, genaamd Parnassia, dat zeker een bezoekje waard is. Maar gaat u echt voor rust en ruimte? Dan is deze badplaats aan de Noord-Hollandse kust een enorme aanrader. 

Met recht een vakantiehuis aan zee

Goudkust 1 ‘Gwendolynn’ ligt in een klein straatje in het centrum van het gezellige Bergen. Dit gezellige huis heeft een heerlijke woonkamer met een fijne loungebank. Vanuit de woonkamer loop je naar beneden de complete keuken in. Deze keuken heeft een stahoogte van 190 cm, dus is voor zeer lange mensen minder geschikt. Boven bevinden zich drie slaapkamers. twee 2-persoonsslaapkamers en een wat moeilijker te bereiken zolderkamer. Deze zolderkamer heeft ook een 2-persoonsbed en is een paradijs voor kinderen. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Vanaf dit leuke huis loopt u binnen 1 minuut het gezellige centrum in en kan u genieten van alle gezellige terrassen, restaurants en winkels die Bergen te bieden heeft. Het strand is 15 minuten fietsen.

Kortom een fantastisch huis op de perfecte plek bij de Noord-Hollandse kust!