Casa Sophie is een vrijstaand huis voor maximaal 6 volwassenen, 1 kind en baby. Het huis heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er is een luxe open keuken en grote eettafel in de ruime woonkamer, die uitkomt op de achtertuin met verwarmd zwembad. Het strand van Bergen aan Zee is bereikbaar in 20 minuten fietsen. Het is een ideaal huis voor een mooie vakantie.

Luxe 6 persoons villa in Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is een unieke badplaats aan de Noord-Hollandse kust. Maar de kust is absoluut niet alles wat dit dorp te bieden heeft. Ook voor winkels en musea bent u op het juiste adres. En voor de kinderen is er een natuurdierenparkje, genaamd Parnassia, dat zeker een bezoekje waard is. Maar gaat u echt voor rust en ruimte? Dan is deze badplaats aan de Noord-Hollandse kust een enorme aanrader. 

Ideale villa voor een onvergetelijke vakatie

Casa Sophie is een vrijstaand huis geschikt voor maximaal 6 volwassenen, 1 kind en een baby. Het heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één zich op de begane grond bevindt. De ruime woonkamer heeft een luxe open keuken, een grote eettafel en leidt naar de achtertuin met verwarmd zwembad. Het is slechts 20 minuten fietsen naar het strand van Bergen aan Zee, waardoor het een ideale locatie is voor een ontspannen vakantie.

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!