Casa Sophie is een vrijstaand huis voor maximaal 6 volwassenen, 1 kind en baby. Het huis heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers, met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Er is een luxe open keuken en grote eettafel in de ruime woonkamer, die uitkomt op de achtertuin. Het strand van Bergen is bereikbaar in 20 minuten fietsen. Het is een ideaal huis voor een mooie vakantie.

Luxe 6 persoons villa in Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.

Ideale villa voor een onvergetelijke vakatie

Casa Sophie is een vrijstaand huis geschikt voor maximaal 6 volwassenen, 1 kind en een baby. Het heeft 5 slaapkamers en 2 badkamers, waarvan één zich op de begane grond bevindt. De ruime woonkamer heeft een luxe open keuken, een grote eettafel en leidt naar de achtertuin. Het is slechts 20 minuten fietsen naar het strand van Bergen, waardoor het een ideale locatie is voor een ontspannen vakantie.

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!