Villa Beau Lieu is een zeer exclusieve villa op enkele minuten lopen van het centrum van het gezellige kunstenaarsdorp Bergen. De villa is geschikt voor maximaal 9 personen en heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 2 met een ligbad.

Zeer exclusieve villa met jacuzzi voor 9 personen in Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis vlakbij zee

Villa Beau Lieu is een zeer exclusieve villa op enkele minuten lopen van het centrum van het gezellige kunstenaarsdorp Bergen. De villa is geschikt voor maximaal 9 personen en heeft 5 slaapkamers en 3 badkamers, waarvan 2 met een ligbad. De prachtige, door Riviera Maison ingerichte woonkamer heeft een fantastische zithoek met open haard. De mooie grote eetafel en de luxe keuken met open haard maakt dineren met een groot gezelschap tot een feest.

Diner van uw privé chefkok?
Daarbij kan u hulp krijgen van onze prive chefkok Amos die ter plekke een geweldig diner voor u kan maken.

Jacuzzi
De voortuin van deze luxe villa heeft een grote eettafel en een loungehoek. Voor de kinderen is er een grote trampoline. De achtertuin van Villa Beau Lieu is een sprookje. U heeft uw eigen bar met gezellige verlichting en barkrukken. Er is een groot lounge bed met heaters, een sauna en een buitendouche. De jacuzzi maakt het sprookje compleet.

Heerlijke vakantie
Villa Beau Lieu is een geweldig huis om deze zomer uw vakantie in door te brengen!

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!