Casa de Marga is een mooi gerenoveerd huis en ligt in een rustige wijk nabij het bos en centrum van het gezellige Bergen. Op de foto’s ziet u nu nog weinig van de inrichting, maar tegen de tijd dat u op vakantie komt is dit huis gezellig en mooi ingericht.

Heerlijk gerenoveerd huis nabij het bos en centrum van Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis bij zee

Dit leuke huis heeft 4 slaapkamers! Op de eerste etage zijn er twee slaapkamers met een 1-persoonsbed en een slaapkamer met een kingsize 2-persoonsbed. Op de mooi verbouwde zolder is nog een slaapkamer. Daar staat een luxe opklapbed met afmeting 80x200cm. Tevens is er op de eerste etage nog een mooie badkamer met inloopdouche, wastafel en extra toilet. De achtertuin krijgt een loungehoek en een eettafel, waar u tot in de late uurtjes kan genieten. Vanuit deze wijk fietst u in enkele minuten naar het centrum en het strand van het populaire Bergen aan Zee is 20 minuten fietsen! Parkeren doet u gratis voor de deur.
Een fijn en betaalbaar huis op een mooie plek in Bergen. Laat de vakantie maar beginnen!

Kortom een fantastisch huis op de perfecte plek bij de Noord-Hollandse kust!