Loading...

Foto’s BUCH

HEERLIJK OP VAKANTIE MET UW HOND

Iedereen is weleens aan vakantie toe. Zeker na een lange tijd hard werken, kan een weekendje weg het juiste middel zijn om even goed te ontspannen. Heeft u dat leuke weekendje altijd maar voor u uitgeschoven omdat u geen goede oppas voor uw hond heeft kunnen vinden? Of heeft u het hart niet om uw trouwe viervoeter alleen te laten? Geen nood! Neem gerust een of meerdere honden mee op vakantie aan de Noord-Hollandse kust en geniet van duinen, strand en zee. Zoek bij Goudkust naar een vakantiehuis of appartement waar honden worden toegelaten en geniet van een leuke tijd samen. Goudkust heeft vele appartementen aan zee of op wandelafstand van het strand te huur waar u met uw hond terecht kunt. Op vakantie gaan met uw hond kan nu heel eenvoudig. U en uw hond zullen het geweldig vinden in een vakantiehuis in Bergen. De frisse zeelucht aan de Noord-Hollandse kust zal u beiden goed doen.

Onze accommodaties waar huisdieren welkom zijn

Een weekendje weg met uw hond

Als u op vakantie gaat met uw hond wilt u dat natuurlijk goed voorbereiden. U wilt tijdens uw vakantie nog haastig op zoek moeten naar dat ene speciale speeltje van uw hond dat u thuis bent vergeten. Honden zijn goed gezelschap maar helaas kunnen ze niet zelf hun koffer pakken als ze met u op vakantie gaan. U zult er dus voor moeten zorgen dat zijn eet- en drinkbak en die lekkere brokken in de laadbak worden gezet. Vergeet niet zijn bed met dat zachte kussen. Anders zal hij u misschien de hele nacht wakker houden op zoek naar zijn vertrouwde kussen. Alle andere attributen die u normaal gesproken nodig heeft voor het verzorgen en uitlaten van uw hond kunt u meenemen. Een speeltje voor buiten is ook erg leuk.
Natuurlijk is het ook van groot belang dat uw hond veilig op het vakantieadres aankomt. Er zijn geen speciale regels, maar u weet het beste hoe uw viervoeter het liefst reist en geen hinder is voor anderen.

Wandelen in de buitenlucht

Honden hebben veel energie en zijn erg blij als ze in de buitenlucht kunnen rondrennen. Behalve dat u ontspant in de buitenlucht tijdens uw vakantie, geniet uw viervoeter met u mee. Als u heeft besloten om met uw hond op vakantie te gaan en een vakantiehuis aan zee heeft gekozen, kunt u lange wandelingen maken die u en uw hond erg prettig zullen vinden. De heerlijke accommodaties die Goudkust biedt zijn goed gelegen waardoor u met uw hond leuke boswandelingen kunt maken, door de duinen kunt struinen of langs de kustlijn kunt wandelen. Na een vakantie aan de Noord- Hollandse kust in een appartement of villa waar een of meerdere honden toegestaan zijn, zult u zich herboren voelen. U zult hierna niet meer schromen om met uw hond op vakantie te gaan.

Vakantie met uw hond

De zomer is niet alleen een leuke periode om uw hond mee op vakantie te nemen. Ook in andere jaargetijden heeft Goudkust luxe appartementen te huur, waar honden worden toegelaten.