Villa Summer is werkelijk een prachtige villa in een rustig gedeelte van Schoorl. De duinen van Schoorl liggen op een paar minuten lopen afstand, het moutainbike traject op enkele minuten fietsen en het strand van Schoorl op 15 minuten fietsen.

Heerlijke zomer villa voor 6 personen naast de duinen van Schoorl

Een vakantie in Schoorl betekent een vakantie vol mogelijkheden voor u en uw gezin. Zo kunt u genieten van de natuur of vele bezienswaardigheden. Houdt uw gezin van actief bezig zijn of juist lekker tot rust komen? in Schoorl liggen beide opties voor het oprapen. Als u wat actiever bezig wilt zijn kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te wandelen of een van de lange routes door o.a. de Schoorlse duinen te fietsen waarin u als bonus kunt genieten van de wonderschone natuur. Maar wanneer u een bezoek aan Schoorl brengt zeker niet moet vergeten te doen is het bezoeken van het gezellige centrum met tal van winkels en restaurants. Doordat elk seizoen zijn eigen sfeer heeft, zal u zich nooit vervelen als u Schoorl bezoekt. 

Met recht een vakantiehuis aan zee

U krijgt echt een vakantiegevoel wanneer u de mooi ingerichte woonkamer binnenloopt. De luxe keuken is van alles voorzien. Door de openslaande deuren komt u in de achtertuin. Hier bevindt zich een fijne lounge plek met prachtig uitzicht. De overdekte buitenkeuken heeft een grote eettafel met barbecue. Ernaast ligt de jacuzzi en buitendouche waar u tot in de late uurtjes kan genieten. Aan de achtertuin grenst een stuk bos wat ook bij Villa Summer hoort. U kan dus genieten van behoorlijk wat privacy.

Op de eerste verdieping van deze villa zijn drie 2-persoons slaapkamers en een ruime badkamer met een inloop-regendouche, dubbele wastafel en toilet. De tweede slaapkamer heeft nog een extra douche met wastafel. Het centrum van Schoorl ligt op 2 km en het centrum van het gezellige Bergen, met de vele terassen, restaurants en boetieken, op 3 km. Parkeren bij Villa Summer kan u op eigen terrein.

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!