Villa Duin en Strand ligt op nog geen 100 meter van de strandopgang van het populaire strand van Bergen aan Zee! Deze villa ligt in een rustige straat en heeft 1500 meter duingrond als tuin. Het huis heeft 4 slaapkamers en twee badkamers.

Heerlijke villa voor 8 personen op 100 meter van het strand

Bergen aan Zee is een unieke badplaats aan de Noord-Hollandse kust. Maar de kust is absoluut niet alles wat dit dorp te bieden heeft. Ook voor winkels en musea bent u op het juiste adres. En voor de kinderen is er een natuurdierenparkje, genaamd Parnassia, dat zeker een bezoekje waard is. Maar gaat u echt voor rust en ruimte? Dan is deze badplaats aan de Noord-Hollandse kust een enorme aanrader.

Met recht een vakantiehuis aan zee

Bij drie slaapkamers kunnen de 2-persoonsbedden uit elkaar geschoven worden tot 1-persoonsbedden. Hierdoor is het huis ook zeer geschikt voor een vriendengroep die graag dicht bij het strand vakantie willen vieren. Het terras buiten heeft een lange eettafel en bovenop het duin is nog een plek waar u heerlijk privé kunt zitten. Het gezellige kunstenaarsdorp Bergen ligt achter de duinen op 15 minuten fietsen. U heeft gratis parkeerplek voor meerdere auto’s voor de deur. Huisdieren zijn toegestaan!

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!