Deze prachtige geschakelde villa ligt op de mooiste laan van Bergen. De laan die leidt naar het strand van het populaire Bergen aan Zee. Hier fietst u binnen 15 minuten heen.

Fantastische villa voor 8 personen grenzend aan het bos van Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.

Met recht een vakantiehuis aan zee

De prachtige, grote achtertuin loopt helemaal door naar het bos van Bergen. Hier kan u heerlijk in alle rust wandelen. Achter het perceel loopt ook nog de oude rails, waar vroeger de oude stoomlocomotief Bello van Bergen naar Bergen aan Zee reed. In deze achtertuin bevindt zich ook het mooie terras met eettafel, ligstoelen en de buitenkeuken. Hier staat een prachtige barbecue voor u klaar. Verder is er ook een grote trampoline voor de kinderen. De villa zelf heeft een gezellige woonkamer, een ruime keuken en vier 2-persoons slaapkamers en twee badkamers. Vanaf de villa fietst u in een paar minuten naar het centrum van het gezellige Bergen. Bekend om de vele terassen, restaurants en boutiquen. Parkeren kan u op eigen terrein bij Villa de Spar. Villa de Spar is een prachtige villa waar u een heerlijke vakantie zult hebben!

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!