Deze prachtige villa ligt op een mooie, rustige locatie in Schoorl. Hier kan u echt van uw rust en vakantie genieten. Villa Bos & Strand heeft 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen.

Prachtige villa met ruime tuin en terras voor 6 personen

Een vakantie in Schoorl betekent een vakantie vol mogelijkheden voor u en uw gezin. Zo kunt u genieten van de natuur of vele bezienswaardigheden. Houdt uw gezin van actief bezig zijn of juist lekker tot rust komen? in Schoorl liggen beide opties voor het oprapen. Als u wat actiever bezig wilt zijn kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te wandelen of een van de lange routes door o.a. de Schoorlse duinen te fietsen waarin u als bonus kunt genieten van de wonderschone natuur. Maar wanneer u een bezoek aan Schoorl brengt zeker niet moet vergeten te doen is het bezoeken van het gezellige centrum met tal van winkels en restaurants. Doordat elk seizoen zijn eigen sfeer heeft, zal u zich nooit vervelen als u Schoorl bezoekt. 

Met recht een vakantiehuis

Villa Bos & Strand heeft 3 ruime slaapkamers en 2 badkamers en is geschikt voor maximaal 6 personen. De master bedroom bevindt zich samen met de badkamer ensuite op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn nog twee slaapkamers en een badkamer.

Op de benedenverdieping bevindt zich de ruime woonkamer met zithoek en TV, een eettafel en een zeer complete open keuken. Vanuit de keuken loopt u het overdekte terras op. Hier is een loungehoek, buiten eettafel en barbecue. Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de tuin en wijds uitzicht over de weilanden van Schoorl.Parkeren kan u op eigen terrein.
Deze villa is dit jaar twee weken beschikbaar van 19 augustus tot 4 september en zal van uw vakantie een feest maken!

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!