Geweldig, leuk huis voor 4 tot 5 personen op loopafstand van het gezellige centrum van Bergen. Casa Isabel ligt in een rustige straat en heeft 3 mooie slaapkamers en een ruime badkamer met douche, wastafel en extra toilet.

Prachtig huis voor 5 personen naast het centrum van Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis vlak bij de zee

Casa Isabel ligt in een rustige straat en heeft 3 mooie slaapkamers en een ruime badkamer met douche, wastafel en extra toilet. Slaapkamer 1 heeft een 2-persoons boxspring van 180x210cm, slaapkamer 2 en 3 hebben beiden een boxspring van 140x200cm. Vanuit de mooie, complete woonkeuken loopt u de heerlijke tuin in, waar u fijn kan loungen en eten in de loungehoek. Wij verhuren dit huis wanneer de eigenaar op vakantie gaat. Deze eigenaar zal het huis in perfecte staat voor u achterlaten, zodat u kan genieten van een heerlijk huis op een mooie locatie. Wij zorgen voor luxe beddengoed en mooie handdoeken. Vanaf Casa Isabel fietst u in 20 minuten naar het strand van het populaire Bergen aan Zee. Een top huis voor een mooie prijs!

Kortom een fantastisch huis op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!