Ibiza stijl vakantievilla voor 6 personen. Ibiza fibes in Nederland! Twijfelt u om dit jaar naar Ibiza te gaan? In Bergen aan de Noord-Hollandse kust hebben wij dit jaar nieuw in de verhuur een heuse Ibiza stijl villa.

Prachtige Ibiza stijl villa voor 6 personen in Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Bruisend centrum en populair strand

Ibiza stijl vakantievilla voor 6 personen. Ibiza fibes in Nederland! Twijfelt u om dit jaar naar Ibiza te gaan? In Bergen aan de Noord-Hollandse kust hebben wij dit jaar nieuw in de verhuur een heuse Ibiza stijl villa. Deze prachtige, betaalbare villa ligt op een van de mooiste lanen in Bergen. Het bruisende centrum ligt op enkele minuten fietsen en het strand van het populaire Bergen aan Zee op nog geen 15 minuten!

Villa Ibiza Lounge heeft 3 x een 2-persoonsslaapkamer en een fijne badkamer. Vanuit de woonkamer, waar twee zithoeken zijn, loopt u zo naar een van de drie terrassen. Elk van deze terrassen heeft een hoog Ibiza gehalte. De rust en de ruimte van de mooie tuin geeft u echt een vakantiegevoel!

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!