Goudkust 4 ‘Schoorls Geluk’ is een prachtige, compleet gerenoveerde vakantiewoning op het mooie, rustige park “De Schoorlse Duinen’.
Het centrum van Schoorl en het beroemde ‘klimduin’ ligt op minder dan 1 km van het park. Het strand van Schoorl op nog geen 15 minuten fietsen.

Prachtige gerenoveerde vakantiewoning in “De Schoorlse Duinen”

Een vakantie in Schoorl betekent een vakantie vol mogelijkheden voor u en uw gezin. Zo kunt u genieten van de natuur of vele bezienswaardigheden. Houdt uw gezin van actief bezig zijn of juist lekker tot rust komen? in Schoorl liggen beide opties voor het oprapen. Als u wat actiever bezig wilt zijn kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te wandelen of een van de lange routes door o.a. de Schoorlse duinen te fietsen waarin u als bonus kunt genieten van de wonderschone natuur. Maar wanneer u een bezoek aan Schoorl brengt zeker niet moet vergeten te doen is het bezoeken van het gezellige centrum met tal van winkels en restaurants. Doordat elk seizoen zijn eigen sfeer heeft, zal u zich nooit vervelen als u Schoorl bezoekt. 

Met recht een vakantiehuis aan zee

De ruime woonkamer met uw eigen gashaard heeft een gezellige zithoek en een compleet nieuwe en luxe ingerichte keuken. Door de openslaande deuren komt in de ruime tuin. In deze tuin moet de nieuwe beplanting nog wat groeien. Deze tuin ligt aan een watertje en is met een hek omheind, zodat de allerkleinste onder ons veilig in de tuin kunnen spelen. Op het terras vindt u een goede eettafel en een barbecue. Deze staat tot uw beschikking.
Op de eerste etage bevinden zich de twee ruime 2-persoons slaapkamers en de mooie nieuwe badkamer met douche, toilet en dubbele wastafel. Het centrum van Schoorl en het beroemde ‘klimduin’ ligt op minder dan 1 km van het park. Het strand van Schoorl op nog geen 15 minuten fietsen. Het gezellige dorp Bergen, met al zijn terrassen, restaurants en leuke winkeltjes ligt ook op 15 minuten fietsen van uw vakantiewoning. Een heerlijke plek, dus.

Wij van Goudkust Vakantiewoningen zijn er trots op om u deze mooie vakantiewoning vanaf half juli 2021 aan te bieden en geloven met recht dat u hier een fijne vakantie zult hebben!

Kortom een fantastisch huis op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!