De Koningshof is een mooie, gezellige boerderij nabij het centrum van Schoorl. Met een mooi uitzicht is deze boerderij echt uniek te noemen. Een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen en om te genieten van de natuur, het strand en de gezelligheid die Schoorl en het naast gelegen dorp Bergen biedt.

Prachtige boerderij voor 6 personen in Schoorl

Een vakantie in Schoorl betekent een vakantie vol mogelijkheden voor u en uw gezin. Zo kunt u genieten van de natuur of vele bezienswaardigheden. Houdt uw gezin van actief bezig zijn of juist lekker tot rust komen? in Schoorl liggen beide opties voor het oprapen. Als u wat actiever bezig wilt zijn kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om te wandelen of een van de lange routes door o.a. de Schoorlse duinen te fietsen waarin u als bonus kunt genieten van de wonderschone natuur. Maar wanneer u een bezoek aan Schoorl brengt zeker niet moet vergeten te doen is het bezoeken van het gezellige centrum met tal van winkels en restaurants. Doordat elk seizoen zijn eigen sfeer heeft, zal u zich nooit vervelen als u Schoorl bezoekt. 

Met recht een vakantiehuis aan zee

De Koningshof is een mooie, gezellige boerderij nabij het centrum van Schoorl. Met een mooi uitzicht en prachtige grote achtertuin is deze boerderij echt uniek te noemen. Op de begane grond van de Koningshof bevindt zich de woonkamer met aparte zithoek, tv-hoek en eettafel. De hoofdslaapkamer met badkamer ensuite ligt ook op de begane grond. Deze badkamer heeft een douche, extra toilet en wastafel. Op de eerste etage bevinden zich naast de twee slaapkamers, met elk twee 1-persoonsbedden, ook een badkamer met douche, wastafel en extra toilet. Op de vide van de eerste etage kan u gebruik maken van enkele fitnessapparaten.

Buiten, aan de achterkant van de boerderij bevindt zich het terras met prachtig uitzicht over de tuin, het weiland en de duinen. De achtertuin wordt gedeeld met de eigenaresse. Zij woont zo nu en dan in haar appartement achterin de tuin en respecteert de privacy van de gasten. Een heerlijke plek om uw vakantie door te brengen en om te genieten van de natuur, het strand en de gezelligheid die Schoorl en het naast gelegen dorp Bergen.

Kortom een fantastische boerderij op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!