Golf en/of strandvakantie? Deze mooie villa ligt in een mooie rustige wijk in Heiloo. Het strand van Castricum ligt op 20 minuten fietsen en aan de overkant van de weg, op een paar minuten rijden ligt de Golf & Countryclub Heiloo!

Prachtige villa met ruime tuin voor 6 personen in Heiloo

Bent u al eens op vakantie in Heiloo geweest? Het is echt een aanrader! Heiloo ligt in Noord-Holland nabij het strand van Castricum aan Zee. Lekker met de blote voeten in het warme zand uitwaaien of een lange wandeling langs het water maken. U doet precies waar u zin in heeft, alleen of met het gezin. Natuurlijk zijn er nog veel meer activiteiten waar u met uw gezin van kunt genieten tijdens een vakantie in Heiloo.  U kunt met de golfliefhebbers een potje golfen op de unieke 9-holes baan van de Golf en Countryclub Heiloo. Zowel de ervaren als de onervaren spelers komen aan hun trekken op deze baan. Als u en uw gezin liever een museum bezoeken, dan moet u zeker naar het Huis van Hilde. Voor de natuurliefhebbers is er in Heiloo ook heel veel te doen.  Maak lange wandelingen of fietstochten naar het strand van Castricum, het Noord-Hollands duinreservaat of de mooie bossen in de buurt. U zult ongetwijfeld nog veel meer natuurschoon ontdekken op uw tochten. 

Met recht een vakantiehuis vlakbij zee

De tuin van deze villa is werkelijk heerlijk. U heeft beschikking tot twee terrasen. Het overdekte terras heeft een mooie loungehoek, een eettafel en een heuse pizzasteen waar u in no time een pizza klaarmaakt. De kinderen hebben een trampoline en voor de ervaren barbecueër is er een Kamado-barbecue. Villa Talamanca heeft een ruime living met zithoek, tv en open haard. Naast een grote eetafel is er een luxe, complete keuken met uw eigen wijnklimaatkast! Boven zijn er 4 slaapkamers en twee badkamers. Twee slaapkamers hebben ieder een fijn 2-persoonsbed, een slaapkamer een 1-persoonsbed en een kinderkamer met een peuterbed 70x150cm.
Villa Talamanca is een mooie villa om met uw gezin of vrienden een heerlijke strand- en/of golfvakantie te vieren!

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek bij de Noord-Hollandse kust!