`Rumah Putih`is een authentiek huis gelegen aan het bos en enkele minuten lopen van het centrum van het gezellige Bergen. Het hoofdhuis heeft twee 2-persoons slaapkamers. De bijbehorende badkamer heeft een toilet, douche en een dubbele wastafel. Wanneer u met 6 personen wil komen kunnen twee personen gebruik maken van het mooi gelegen zomerhuis in de tuin.

Authentiek vakantiehuis voor 6 personen in Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis dicht bij zee

`Rumah Putih`is een authentiek huis gelegen aan het bos en enkele minuten lopen van het centrum van het gezellige Bergen. Het hoofdhuis heeft twee 2-persoons slaapkamers. De bijbehorende badkamer heeft een toilet, douche en een dubbele wastafel. Wanneer u met 6 personen wil komen kunnen twee personen gebruik maken van het mooi gelegen zomerhuis in de tuin. Dit kleine, maar complete zomerhuis heeft een woonkamer, kleine keuken, badkamer met douche en toilet. De slaapkamer met 2-persoonsbed is bereikbaar via een smalle vlizotrap vanuit de keuken. Goed ter been zijn is dus wel een ´must´.
Op de begane grond van het hoofdhuis is een gezellige woonkamer met gashaard en een open keuken. Vanuit de woonkamer loopt u zo de zonnige achtertuin in waar u heerlijk op het terras kunt zitten. Vakantiehuis `Rumah Putih`is een heerlijk betaalbaar huis waar u fijn uw zomervakantie in kunt doorbrengen.

Kortom een fantastisch vakantiehuis op de perfecte plek vlak bij de Noord-Hollandse kust!