Kronenbourg ligt op een heerlijke plek in Bergen. In een rustige straat enkele minuten lopen van het centrum. Wanneer u binnen loopt voelt u de fijne atmosfeer en rust in het huis. Een heerlijk huis om tot rust te komen en te genieten van uw vakantie.

Heerlijk huis voor 3 of 4 personen naast het centrum van Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis aan zee

Kronenbourg ligt op een heerlijke plek in Bergen. In een rustige straat enkele minuten lopen van het centrum. Wanneer u binnen loopt voelt u de fijne atmosfeer en rust in het huis. Een heerlijk huis om tot rust te komen en te genieten van uw vakantie. Vanuit de woonkamer loopt de mooie tuin in. Hier staat bijna de hele dag de zon. Lekkere loungestoelen, een eettafel en een barbecue die u mag gebruiken.

Boven zijn er twee slaapkamers. De grote slaapkamer met tv heeft u 2-persoonsbed van 160x200cm en een grote inloopkast. De tweede slaapkamer heeft een 1-persoonsbed van 80x200cm. Hier kan een opklapbed bij geplaats worden voor een vierde persoon.
Kronenbourg is een heerlijk huis voor een mooie prijs en ligt op 20 minuten fietsen van het strand!

Kortom een fantastisch huis op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!