In een mooie, rustige woonwijk staat dit heerlijke vakantiehuis Drie Dennen. Dit huis is uitermate geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen en ligt enkele minuten fietsen van de duinen, het bos en het gezellige centrum van Bergen. Naar het strand is het 20 minuten fietsen.

Prachtig vakantiehuis voor 4 personen in Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis vlakbij de zee

In een mooie, rustige woonwijk staat dit heerlijke vakantiehuis Drie Dennen’.
Dit huis is uitermate geschikt voor twee volwassenen en twee kinderen en ligt enkele minuten fietsen van de duinen, het bos en het gezellige centrum van Bergen. Naar het strand is het 20 minuten fietsen.

Kortom een fantastisch vakantiehuis op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!