Nieuw in de verhuur bij Goudkust Vakantiewoningen is deze prachtige strandvilla 100 meter van het strand van het populaire Bergen aan Zee! Deze fantastische villa is werkelijk een lust voor het oog. Met zeer veel smaak ingericht en een prachtig uitzicht over de duinen!

Op 100 meter van het strand gelegen 8 persoons villa in Bergen aan Zee

Bergen aan Zee is een unieke badplaats aan de Noord-Hollandse kust. Maar de kust is absoluut niet alles wat dit dorp te bieden heeft. Ook voor winkels en musea bent u op het juiste adres. En voor de kinderen is er een natuurdierenparkje, genaamd Parnassia, dat zeker een bezoekje waard is. Maar gaat u echt voor rust en ruimte? Dan is deze badplaats aan de Noord-Hollandse kust een enorme aanrader.

Met recht een vakantiehuis aan zee

Op de bovenste etage bevindt zich de mooie, gezellige woonkamer. Vanuit hier heeft u een fantastisch uitzicht over het dorp en de duinen. Door de schuifdeuren komt u op het mooie zongerichte terras. Hier ziet u achter het duin een klein stukje zee en kan u heerlijk genieten van uw welverdiende vakantie. Het tweede terras ligt in de duintuin. Hier is nog een loungehoek en een eettafel. Achter de duintuin kan u parkeren op eigen terrein. Strandvilla Noord is gelegen aan de boulevard en nog geen 100 meter van de strandopgang Noord. U loopt dus in een paar minuten naar het strand!

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!