Mooi vakantiehuis voor 4 personen, nabij het centrum van het gezellige Bergen. U fietst vanaf Huize Nassau binnen 20 minuten naar het strand van Bergen aan Zee of naar hartje centrum Alkmaar.


Mooi vakantiehuis voor 4 personen, nabij het centrum van het gezellige Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Sfeervol, zonnig en vrijstaand woonhuis met veranda tot vier personen en hond, nabij het centrum van Bergen

U fietst vanaf Huize Nassau binnen 20 minuten naar het strand van Bergen aan Zee of naar hartje centrum Alkmaar. Huize Nassau is een jaren ’30 vrijstaande woning op vier wandelminuten naar het centrum van het gezellige Bergen. De woning heeft twee slaapkamers, een nieuwe badkamer met regendouche en toilet, luxe keuken, separaat toilet, carport, ruime afgesloten tuin met vijver (voorzien van gaas), veranda en op eigen terrein twee parkeerplaatsen. De woonkamer en suite is sfeervol ingericht met in de voorkamer een eettafel voor zes personen, in de middenkamer een televisie, ruime bank en twee losse stoelen en in de achterkamer heeft u heerlijk zicht op de tuin en kan deze ruimte worden afgesloten om de hond(en) ‘s nachts te laten slapen.

Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en een nieuwe badkamer. De rode slaapkamer heeft een groot bed van 2x90x220cm; de matrassen kunnen onafhankelijk van elkaar worden ingesteld. De Delftsblauwe slaapkamer heeft een uitschuifbed (op gelijke hoogte) waardoor je een bed creëert van 2x80x200cm (2x 1-persoonsbed van 80x200cm). De tweede verdieping is privé en is afgesloten (hier bevindt zich het kantoor van de eigenaren).

De mooie zonnige tuin heeft diverse zitjes. Er zijn twee eettafels. Eentje volop in de zon (vier stoelen) en eentje onder de veranda (zes stoelen). Verder zijn er twee loungestoelen met kussens, nog een kleine eettafel voor twee personen en twee losse stoelen. Zodra er een zonnestraaltje is (parasol aanwezig) geniet je volop in deze tuin met vijver (afgeschermd met gaas, zodat hond veilig in de afgesloten tuin kan verblijven). Zomers kunt u in deze tuin heerlijk tot in de late uurtjes loungen. Daarnaast is er een overzichtelijke ruime voortuin met twee eigen parkeerplaatsen voor de auto)’s) en onder de carport zet u de fietsen veilig neer (achter een af te sluiten hek).

Wij verhuren dit huis wanneer de eigenaar met vakantie gaat. Deze eigenaar laat het huis in perfecte staat voor u achter, zodat u volop geniet van een prachtig huis op een heerlijke locatie! Wij zorgen voor luxe beddengoed en handdoeken. De beste samenstelling van uw gezelschap is vier volwassenen en maximaal 2 honden (na overleg).