Prachtig appartement met zeezicht voor 2 personen in Bergen aan Zee. Dit mooie appartement ligt werkelijk op een prachtige plek aan het strand. Binnen 1 minuut loopt u naar de boulevard met allerlei horeca en naar de strandafgang van het mooie strand van Bergen aan Zee.

Prachtige plek aan het strand

Bergen aan Zee is een unieke badplaats aan de Noord-Hollandse kust. Maar de kust is absoluut niet alles wat dit dorp te bieden heeft. Ook voor winkels en musea bent u op het juiste adres. En voor de kinderen is er een natuurdierenparkje, genaamd Parnassia, dat zeker een bezoekje waard is. Maar gaat u echt voor rust en ruimte? Dan is deze badplaats aan de Noord-Hollandse kust een enorme aanrader.

Binnen 1 minuut op de boulevard

Dit mooie appartement ligt werkelijk op een prachtige plek aan het strand van Bergen aan Zee! Binnen 1 minuut loopt u naar de boulevard met allerlei horeca en naar de strandafgang van het mooie strand van Bergen aan Zee. Beneden op het strand heerlijk zonnen bij Strandpaviljoen De Jongens of geweldig eten bij Hemmingways. Als u niet weg wilt gaan kan u ook op uw eigen terras genieten van het zeezicht. Hier is een tafel met 4 stoelen, waar u heerlijk mensen kunt ‘kijken’.

De woonkamer heeft een zitgedeelte met tv en een ruime eettafel. De ruime keuken is voorzien van alle apparatuur. De slaapkamer heeft een fijne queensize boxspring en de badkamer heeft een stortdouche, wastafel en toilet.

Een heerlijk appartement in het populaire Bergen aan Zee