Fantastische villa voor 8 personen, gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk in Bergen. Toegevoegd: Villa Joseph Bech ligt op enkele minuten van het centrum van het gezellige Bergen en op een 20 minuten fietsen van het populaire strand van Bergen aan Zee.

Prachtige villa voor 8 personen op enkele minuten van het centrum

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze. Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur. Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.

Met recht een vakantiehuis dichtbij zee

Fantastische villa voor 8 personen, gelegen in een rustige kindvriendelijke woonwijk in Bergen. Villa Joseph Bech ligt op enkele minuten van het centrum van het gezellige Bergen en op een 20 minuten fietsen van het populaire strand van Bergen aan Zee. Dit huis heeft vijf slaapkamers, waarvan 3 slaapkamers een 2-persoonsbed hebben en twee slaapkamers een queensize bed 140x200cm hebben. Verder heeft Villa Joseph Bech twee badkamers, een grote woonkeuken en een prachtige tuin. Deze tuin heeft een ruime eettafel, een loungehoek en een barbecue. Ideaal voor twee kleine gezinnen of een groot gezin. Huidieren zijn toegestaan.

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!