Deze prachtige villa ligt op een van de mooiste lanen van Bergen en grenst aan het bos. Het gezellige centrum van Bergen ligt op een paar minuten lopen en naar het strand van Bergen aan Zee is 15 minuten fietsen.

Fantastische villa voor 7 personen aan het bos van Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis aan zee

De prachtige tuin heeft meerdere terrassen waar u een zonnige of een schaduwplek kan opzoeken. Buiten kan u heerlijk eten aan de tuintafel. De benedenverdieping bestaat uit verschillende ruimtes. Er is een fijne woonkamer, een tv kameren een heerlijke woonkeuken met toegang tot het terras. Op de eerste etage zijn er drie 2-persoonsslaapkamers en op de tweede etage nog eens een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden. Vanwege de verzekering vraagt deze eigenaar alleen ouders met kinderen te boeken. Vrienden en/of andere familieleden zijn helaas niet welkom. Door de prachtige ligging en de ruimte van deze villa is dit een fantastisch huis om uw vakantie in door te brengen!

Kortom een heerlijke villa op de perfecte plek vlakbij de Noord-Hollandse kust!