Villa Zuid is een mooie villa op een van de mooiste lanen van Bergen. Deze villa beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers. In de achtertuin heeft u de beschikking over een eigen gym.


Prachtige villa voor 7 personen vlakbij het centrum van Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantievilla!

Villa Zuid is een mooie villa op een van de mooiste lanen van Bergen. Deze villa beschikt over 5 slaapkamers en 3 badkamers! Een 2-persoons slaapkamer met eigen badkamer bevindt zich op de begane grond. De 4 andere slaapkamers en 2 badkamers bevinden zich op de eerste etage.

Vanuit het eetgedeelte heeft u een prachtig uitzicht op het terras en de zeer ruime achtertuin. Een achtertuin die ook over een eigen gym beschikt waar u heerlijk kunt sporten. Op de begane grond is ook de woonkamer met open haard en een fijne keuken. De tuin heeft nog een trampoline en tafeltennistafel voor nog meer vertier. Villa Zuid ligt enkele minuten fietsen van het gezellige centrum van Bergen en van het bos en de duinen.

Een geweldige villa om uw vakantie met uw gezin in door te brengen!