La Maizon is een mooi ingericht huis in een kindvriendelijke wijk in Bergen. Dit goed betaalbare huis ligt op enkele minuten fietsen van het het gezellige centrum van bergen.

Fantastisch huis voor 4 personen in een kindvriendelijke wijk

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis bij de zee

Naar het strand van het populaire Bergen aan Zee fietst u in 20 minuten en naar de binnenstad van Alkmaar rijdt u met de auto in 10 minuten. Hier is op vrijdag de beroemde kaasmarkt. La Maizon heeft twee slaapkamers verdeeld over twee etages. Eén slaapkamer heeft een 2-persoonsbed van 180x200cm en één slaapkamer heeft een 2-persoonsbed van 180x220cm. De mooie badkamer heeft een inloopdouche, een extra toilet en een dubbele wastafel. De derde kamer kunt u gebruiken als werkkamer of als kinderkamer. De mooi ingerichte woonkamer heeft een luxe open keuken, een grote eetafel en geeft u toegang tot de achtertuin. Hier kan u fijn barbecuen en tafelen tot in de late uren. Achter de achtertuin is een kinderspeelplaats. Hier kunnen kinderen veilig spelen.
Honden zijn welkom in La Maizon en u kan gratis parkeren voor de deur.

Kortom een fantastisch en betaalbaar huis op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!