Kom naar Garden Villa Bergen voor een heerlijke vakantie! De villa ligt in het centrum van rustieke Bergen, waar u kunt genieten van de boetiekjes, restaurants en terrassen. Heeft u zin in de prachtige Noordzee kust? Dan ligt Garden Villa Bergen maar een kleine 15-minuten met de fiets van het strand. De mooi ingerichte villa is verdeeld over twee etages en biedt 4 slaapkamers en twee badkamers. Geniet van de luxe en comfort van Garden Villa Bergen!

In het hart van het knusse Bergen.

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Kleine fietstocht van het prachtige strand!

Geniet van een luxueuze vakantie met al het comfort dat u wenst in Garden Villa Bergen, met zijn 4 slaapkamers, twee badkamers en twee etages. De woonkamer is ingericht met een gezellige zithoek met grote TV, een ruime en luxueuze keuken en eettafel, open haard en een binnenhof. In de achtertuin bevind zich een terras, waar u heerlijk kunt ontspannen.  Daarnaast is er een prachtige ruime, groene voortuin.

Een heerlijk villa op een mooie locatie voor een onvergetelijke vakantie!