Casa Kogendijk is een prachtig ingerichte vakantiewoning voor vier personen in een rustige buurt van Bergen, op slechts enkele minuten fietsen van het centrum en 20 minuten fietsen van het strand. Het huis heeft drie slaapkamers, twee badkamers, een sauna, een mooie, zonnige tuin en de vriendelijke kat Leah. Alkmaar en Amsterdam zijn gemakkelijk te bereiken met de auto. Ideaal voor een ontspannen vakantie!

Prachtige 4  persoons villa in Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze. Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur. Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.

Fantastische villa voor een onvergetelijke vakantie

De schitterend ingerichte vakantiewoning, Casa Kogendijk, biedt plaats aan vier personen en is gelegen in een rustige buurt van Bergen. Het centrum en het strand zijn beiden in slechts enkele minuten fietsen te bereiken. De vakantiewoning beschikt over drie slaapkamers, twee badkamers, een sauna, een mooie zonnige tuin en de vriendelijke kat Leah. Met de auto zijn de nabijgelegen steden Alkmaar en Amsterdam gemakkelijk te bereiken. Een ideaal toevluchtsoord voor een ontspannen vakantie!

Kortom een fantastische villa op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!