Fantastische villa voor 7 tot 9 personen op magnifieke plek in Bergen. Deze prachtige villa ligt misschien wel op de mooiste plek van Bergen. Midden in een zeer bosrijke laan met een prachtig uitzicht over de weilanden.

Fantastische villa voor 7 tot 9 personen op magnifieke plek in Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.

Misschien wel het mooiste plekje van Bergen

Deze prachtige villa ligt misschien wel op de mooiste plek van Bergen. Midden in een zeer bosrijke laan met een prachtig uitzicht over de weilanden. Het woongedeelte van deze villa bevindt zich op de eerste etage. Vanuit de woonkamer loopt u het terras op waar u heerlijk kunt eten en loungen met een prachtig uitzicht. Dit terras wordt omheind met dik glas. Dit zal klaar zijn tijdens uw verblijf.

De woonkamer heeft een aparte eethoek, een zithoek, een aparte tv-ruimte en een mooie, luxe open keuken. Op deze etage bevinden zich ook drie slaapkamers en twee badkamers. De master bedroom met vanuit uw bed een prachtig uitzicht heeft een ensuite badkamer met dubbele douche, toilet, wastafel en een wihirpool met hetzelfde uitzicht. Beneden op de begane grond zijn er nog twee slaapkamers met ieder een heerlijke nieuwe boxspring, allebei een badkamer ensuite met bubbelbad, toilet, douche en wastafel. Deze slaapkamers worden momenteel opnieuw ingericht en zullen klaar zijn voor uw verblijf. Vanaf de begane grond loopt u de grote, bosrijke tuin in. Hier bevindt zich een mooie vijver, een picknick-tafel tussen de bomen en een lounge-terras met prachtig uitzicht over de weilanden.

U bent deze zomer welkom met 7 tot 9 personen in juli en augustus, per week van zondag tot zondag voor een gunstige last minuteprijs!