Berger Lodge is een mooi, nieuw vakantiehuis voor 4 personen. Gelegen tussen Alkmaar en Bergen. Het huis ligt op het perceel van de eigenaar en toch heeft u genoeg privacy voor een heerlijk verblijf.

Nieuw vakantiehuis voor 4 personen in Alkmaar

Een vakantie in het prachtige Alkmaar kan de perfecte manier zijn om te resetten en te ontspannen!  Deze prachtige stad vol historische bezienswaardigheden biedt een breed scala aan activiteiten om van te genieten. U kunt er dus op vertrouwen dat uw verblijf in Alkmaar een succes zal worden. Degenen die historische monumenten en musea waarderen zullen zeker versteld staan van de historische bezienswaardigheden die Alkmaar te bieden heeft.  Van april tot september kunt u op elke vrijdag getuige zijn van de kaasmarkt op het Waagplein.  Behalve de historische gebouwen biedt Alkmaar ook een grote verscheidenheid aan winkels om aan al uw winkelwensen te voldoen.   

Met recht een vakantiehuis

Op de benedenverdieping zijn twee mooie slaapkamers met ieder een heerlijke 2-persoons boxspring. Verder vindt u hier ook de badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. Boven bevindt zich de mooi ingerichte woonkamer met zithoek met TV, een eethoek en kleine keuken. Deze woonkamer heeft ook een airconditioning. Buiten heeft u een loungegedeelte en een eethoek met buitentafel en barbecue. Vanaf Berger Lodge is het 3 km fietsen naar het centrum van het gezellige Bergen en 4 km naar het centrum van Alkmaar. Hier is op vrijdag de beroemde kaasmarkt. Het strand van het populaire Bergen aan Zee ligt op 25 minuten fietsen (8 km). U kunt met twee auto’s parkeren op eigen terrein. De minimumleeftijd van de hoofdboeker moet tenminste 25 jaar zijn! Een mooi huis op een heerlijke plek voor een fijne vakantie!

Kortom een fantastisch vakantiehuis op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!