Casa Montana is een 4 jaar oude vrijstaande woning op een paar minuten fietsen van het centrum van het gezellige Bergen. De woning heeft 4 slaapkamers en een mooie badkamer met bad, regendouche en toilet.

Prachtige vrijstaande woning voor 7 personen in Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen.   

Met recht een vakantiehuis aan zee

De woning heeft 4 slaapkamers en een mooie badkamer met bad, regendouche en toilet. Slaapkamer 1 heeft een groot kingsize bed van 180x220cm, slaapkamer 2 heeft een 2-persoons bed van 140x200cm. Slaapkamer 3 heeft een 1-persoonsbed van 90x200cm met erbij een onderbed, samen een 2-persoonsbed op gelijke hoogte van 180x200cm. Op zolder is nog een leuke slaapkamer met een 1-persoonsbed van 90x200cm. De beste samenstelling van uw gezelschap zal zijn 4 volwassenen en maximaal 3 kinderen.

De mooie zonnige achtertuin heeft een eetafel en een heerlijke loungehoek met heaters en een barbecue. Hier kunt u zomers heerlijk tot de late uurtjes loungen. Wij verhuren dit huis wanneer de eigenaar op vakantie gaat. Deze eigenaar zal het huis in perfecte staat voor u achterlaten, zodat u kan genieten van een prachtig huis op een heerlijke locatie! Wij zorgen voor luxe beddengoed en handdoeken. U fietst vanaf Casa Montana binnen 20 minuten naar het strand van het populaire Bergen aan Zee.

Kortom een fantastisch huis op de perfecte plek bij de Noord-Hollandse kust!

 

0373-0824-1009-59KM-PVHZ