Huize Norma is een smaakvol ingericht huis op een prachtige locatie in Bergen. Het bos en het gezellige centrum van Bergen liggen op loopafstand!

Heerlijk huis voor 3 personen aan het centrum en bos van Bergen

Voor een weekendje weg of een gevarieerde vakantie, is de prachtige gemeente Bergen in Noord-Holland de perfecte keuze.  Een heerlijke, rustige vakantie in Bergen waar kunst, cultuur en natuur samenkomen. Deze toeristische plek garandeert veel ontspanning en avontuur.  Wie dol is op kunst, kan terecht bij de vele galerieën of bij Museum Kranenburgh en Museum Het Sterkenhuis. Het Noord-Hollandse Duinreservaat ligt nabij Bergen, waar de avontuurlijke mogelijkheden eindeloos zijn. Het is het perfecte natuurgebied in Bergen voor heerlijke wandelingen en fietstochten door de duinen. 

Met recht een vakantiehuis aan zee

Dit huis heeft een heerlijke ruime woonkamer met veel licht en een goed uitgeruste keuken. Boven zijn er twee slaapkamers en een badkamer met douche, extra toilet en wastafel. De grote kracht van Huize Norma is ook de prachtige tuin met de terrassen en zitjes. Een heerlijke plek om tot rust te komen tijdens uw vakantie. Het strand van het populaire Bergen aan Zee ligt op 15 minuten fietsen.

Kortom een fantastisch huis op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!