Heerlijk appartement voor 2 personen, 100 meter van het strand van Bergen aan Zee. Beach house Alba ligt op de begane grond van dit kleinschalige complex. Aan de achterkant, dus heerlijk rustig en in de ochtend de opgaande zon. Vanaf het appartement loopt u binnen 1 minuut naar de strandafgang. Voor de strandliefhebbers de perfecte plek!

Vanaf het appartement loopt u binnen 1 minuut naar de strandafgang

Bergen aan Zee is een unieke badplaats aan de Noord-Hollandse kust. Maar de kust is absoluut niet alles wat dit dorp te bieden heeft. Ook voor winkels en musea bent u op het juiste adres. En voor de kinderen is er een natuurdierenparkje, genaamd Parnassia, dat zeker een bezoekje waard is. Maar gaat u echt voor rust en ruimte? Dan is deze badplaats aan de Noord-Hollandse kust een enorme aanrader.

Aanrader voor echte strandliefhebbers

Beach house Alba ligt op de begane grond van dit kleinschalige complex. Aan de achterkant, dus heerlijk rustig en in de ochtend de opgaande zon. Vanaf het appartement loopt u binnen 1 minuut naar de strandafgang. Voor de strandliefhebbers de perfecte plek! Ook loopt u zo naar de horeca op de boulevard, hier kan u bijvoorbeeld heerlijk eten bij de Zilte Zoen. Beneden op het strand ligt de populaire strandtent ‘De Jongens’ en heerlijk eten kunt u bij Hemingway’s Beach!

Beach house Alba heeft een woonkamer met open keuken, een eettafel en een heerlijke sofa voor twee, waar u heerlijk tv kunt kijken. De slaapkamer heeft een 2-persoons bed van 160x200cm en de aangrenzende badkamer een wastafel en douche. Buiten zit u heerlijk in de luwte op uw eigen terras. Ook heeft u beschikking over een buitendouche en grillplaat. Binnen 20 minuten fietsen fietst u naar het gezellige centrum van kunstenaarsdorp Bergen. Hier vindt u de vele terrassen, restaurants en boutiquen. Als u een echte strandliefhebber bent is Beach house Alba een echte aanrader!

Voor de strandliefhebbers de perfecte plek!