Dit prachtige, nieuwe vakantiehuis is geschikt voor 4 personen en heeft twee slaapkamers en twee badkamers. Bakkum & Beach ligt op 3 km fietsen van het populaire strand van Bakkum, dus een heerlijke locatie voor een strandvakantie!

Volop Natuur in Bakkum

In Bakkum geniet u optimaal van de natuur. U zit op een steenworp afstand van het Noord-Hollands Duinreservaat. Hier volgt hier de mooiste wandel- en fietsroutes en komt u helemaal tot rust. De juiste afslag brengt u door de duinen direct naar het prachtige strand van Bakkum. Hier kunt u plaatsnemen op uw handdoekje, of bij een van de vele gezellige strandpaviljoenen. Komt u echt voor pure rust? Loop dan een stukje door naar het ‘stille strand’.

Fantastisch vakantiehuis voor 4 personen in Bakkum

De woonkamer heeft een zithoek met TV, een eettafel en een open keuken. Vanuit de woonkamer loopt u het besloten terras op. Hier heeft u uw eigen loungehoek, eettafel en barbecue. Het vakantiehuis ligt op het perceel van de eigenaar. Door alle beplantingen die uw terras afschermen, geniet u toch van alle privacy. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers. Beiden met een heerlijke, luxe Hästens boxspring met luxe beddegoed. Iedere slaapkamer heeft een eigen bakamer met inloopdouche en wastafel. Een slaapkamer heeft zelfs een bad in de slaapkamer! Op de overloop bevindt zich het toilet en de wasmachine en droger. De minimumleeftijd van de hoofdboeker, om dit mooie vakantieverblijf te boeken, dient tenminste 25 jaar te zijn! Bakkum & Beach is een fantastische locatie voor een heerlijke vakantie in het populaire Bakkum.

Kortom een fantastisch vakantiehuis op de perfecte plek aan de Noord-Hollandse kust!