Loading...

VAKANTIEHUIS VOOR 9 PERSONEN HUREN

Vakantie aan de Noord-Hollandse kust

In Noord-Holland kunt u met uw gezin ieder jaargetijde genieten van een heerlijke vakantie. Heeft u een groot gezin? Geen probleem. Goudkust biedt mooie en ruime vakantiehuizen voor 6, 8, 9 en 10 personen. Genoeg plek voor een groot gezin. U kunt kiezen voor een vakantiehuis in Bergen, Bergen aan Zee of Heiloo. Elk van deze plekken is uniek op z’n eigen manier. Gaat u met de hele familie naar Heiloo? Dan wilt u het Huis van Hilde zeker niet missen. Of kiest u voor het schilderachtige Bergen of juist de verrassende badplaats Bergen aan Zee? Met het nabij gelegen Alkmaar maakt het uw vakantie ook superleuk. Vooral voor de kaasliefhebbers, zij moeten echt een bezoek brengen aan de welbekende kaasmarkt. Al enig idee welke plek u gaat bezoeken?

Our accommodations for 9 people

De ideale vakantie voor groepen

Gaat u met een grote groep naar de Noord-Hollandse kust om vakantie te vieren? De huizen zijn ideaal voor wanneer u met uw gezin gaat of de familie. Enkele vakantiehuizen zijn ook ideaal voor twee gezinnen. Wat de combinatie ook mocht zijn, zo’n vakantiehuis voor 9 personen leent zich uitstekend voor groepen.

De prachtige Noord-Hollandse kust

Wat kunt u allemaal verwachten wanneer u op vakantie gaat naar een van de leuke plekken aan de Noord-Hollandse kust? U kunt met name genieten van de prachtige stranden, duinen of bossen. Maak een wandeling of geniet fietsend van de natuur. Voor de cultuurliefhebbers is er ook genoeg te doen aan de Noord-Hollandse kust. Ga gezellig met z’n allen een vleugje cultuur opsnuiven en breng een bezoek aan een van de leuke brocante marktjes. Met een beetje geluk kunt u ook een cultureel evenement tijdens uw bezoek aan een van de bovengenoemde plekken meemaken. Mogen we u gauw verwelkomen aan Noord-Hollandse kust? We kijken er in ieder geval naar uit en verwelkomen u graag in een van de vakantiehuizen voor 9 of meer personen.