Loading...

TOE AAN EEN STRANDVAKANTIE IN NEDERLAND?

Voor de zon, de zee en het strand hoeft u al lang niet meer af te reizen naar het zuiden. Voor uw droomvakantie kunt u namelijk gewoon terecht aan de mooiste kust van Nederland: die van Noord-Holland.

Strandvakantie in Nederland

Lange vluchten en eindeloze rijen op de luchthaven of de snelweg. Ze zijn niet alleen frustrerend en vervuilend, maar vooral ook onnodig! Een heerlijke vakantie aan het strand vind u tenslotte gewoon in eigen (buur)land, aan de prachtige Noord-Hollandse strandkust. Goudkust heeft voor u de ideale vakantievilla’s -en woningen voor een luxe strandvakantie in Nederland.

Vakantiehuisjes aan de kust van Noord-Holland

Onze vakantieaccommodaties liggen aan of in de nabijheid van de bekendste kustplaatsen van Noord-Holland: Bergen, Bergen aan Zee, Schoorl, Alkmaar, Heiloo en Egmond aan Zee. Stuk voor stuk prachtige locaties met ieder een unieke omgeving.

Waarom een strandvakantie in Nederland?

Vakanties in Nederland worden steeds populairder. En dat is natuurlijk niet zomaar. Wij geven u een aantal redenen waarom strandvakanties in Nederland zo in trek zijn.

  1. Prachtige omgeving: Veel mensen denken dat zij voor een mooie en diverse omgeving een verre reis moeten maken, maar niets is minder waar. Noord-Holland staat bekend om haar uitgestrekte zandstranden en kent een verscheidenheid aan prachtige duingebieden.
  2. Leuk voor mens en dier: Een vakantie aan de Nederlandse kust is leuk voor het hele gezin. Zeker ook voor uw trouwe viervoeter. De ideale strandvakantie in Nederland met uw hond boekt u daarom ook bij Goudkust!
  3. Lekker weer: Ook voor de zon hoeft u niet meer uit te wijken richting het zuiden. In de zomermaanden hebben we in Nederland gemiddeld zo’n zes tot zeven zonuren per dag. Bovendien liegen de temperaturen er ook niet om. Reden genoeg dus om te kiezen voor een strandvakantie in Nederland.

Zoek de rust op

Bij vakanties in Nederland denkt men al snel aan de populaire zandstranden van Vlissingen en Zandvoort. Geweldige locaties, maar vaak ook wat aan de drukke kant. De Noordelijker gelegen stranden zijn minder bekend, maar zeker niet minder mooi! Sterker nog, het strand van Egmond aan Zee staat bekend als een van de mooiste van Nederland en licht vlakbij het centrum. Ideaal dus om echt lekker tot rust te komen.