Loading...

6-PERSOONS VAKANTIEHUIS AAN ZEE HUREN

Weekendje weg met het gezin

Hebben u en uw gezin behoefte aan een weekendje weg? Gewoon om te ontspannen en lekker tijd met elkaar door te brengen? Een vakantie aan zee zou dan geweldig zijn! Vanaf het moment dat u arriveert in ons 6-persoonsvakantiehuis aan zee is het ontspannen geblazen. Ja, u leest het goed, u hoeft zich nergens zorgen over te maken. Na aankomst kunt u uw spullen in het vakantiehuis zetten en er dan meteen op uittrekken met het gezin. Een strandwandeling maken of voor de durfallen lekker zwemmen in zee; mogelijkheden genoeg!

Onze accommodaties binnen 500 meter van zee

Vakantie dichtbij huis

U hoeft niet per se over de grens om te genieten van een topvakantie. Ook hier in Nederland kunt u als gezin onbezorgd genieten. Laat u verrassen door al het moois dat de Noord-Hollandse kust te bieden heeft. Denk hierbij aan een prachtig strand, duinen en bossen. Boek daarom een huisje aan zee voor 6 personen zodat u tot rust kunt komen of juist lekker actief bezig kunt zijn. U heeft als het ware the best of both worlds! Daarbovenop kunt u ook een vleugje cultuur opsnuiven. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan een van de leuke brocante marktjes.

Vakantiehuis voor 6 personen aan zee

U heeft vele mogelijkheden wanneer u bij Goudkust een vakantiehuis aan zee voor 6 personen boekt. Zo heeft u keuze uit vakantiehuizen in Alkmaar, Bergen, Bergen aan Zee, Egmond aan Zee en Schoorl. Deze plekken hebben allemaal hun eigen charme, dus wat uw keus ook wordt u zal er geen spijt van krijgen. Kiest u voor Bergen? Dan moet u zeker een bezoekje brengen aan een van de vele restaurants daar. Kiest u voor Egmond aan Zee? Dan kunt u, naast het genieten van de natuur, ook genieten van de Egmondse cultuur. Reserveer nu uw vakantiehuis voor 6 personen aan zee bij Goudkust Vakantiewoningen!